DIPLOMA.BG

Студентски форум
Дата и час: Пет Сеп 10, 2010 4:55 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 2 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: По-достъпна информация на сайта на Софийския- - моля!!!
МнениеПубликувано на: Пет Юли 11, 2008 1:17 pm 

Аз имам едно структурно предложение, за което си мисля от годи и все още никой не е направил нищо смислено по въпроса. Сайтът на СУ продължава да е плачевен. Ето аз сега искам да намеря информация за магистърските програми в СУ, но никъде не мога да ги намеря всички заедно на едно мяасто така че да мога да ги чета под ред и да избирам. Разбирам че има много факултети, съответно специалности, но на всички е ясно, че СУ все така си остава ретро и иска да си продава кандидат-студентските каталози! Хора, опомнете се! Ами ако някой се намира в чужбина и иска да учи при вас, как да си набави ценния каталог,а ? :shock:

И така като не видя специалностите в СУ, изведнъж съм във възторг от страницата на Нов български, където цялата информация е интуитивно разположена, лесно намираема и човек успява да си свърши работата.

Така че - опомнете си и отделете част от семстриалните такси за един приличен сайт, моля ви се!!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юли 15, 2008 3:25 pm 

Да,съгласна съм,че на много от нашите университети сайтовете
са както Елизабет казва-плачевни.Аз са сайта на УНСС мога да кажа - че в общи линии е ОК.Сравнително лесно се намира нужната информация,има хубав дизайн(не че няма нужда от подобтрения,но все пак).Иначе хубавто е,че има и форум ,който е много посещаван,особено от кандидат-студентите.Аз лично получих от там ценни съвети.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 2 мнения ] 

Часовете са според зоната UTC + 2 часа